300g Bulgur rizoto s restovanými hubami, paradajkami a syrom /1,3,7/
8,00
€
4.
300g Makovo-višňová štrúdľa s vanilkovým krémom /1,7/
8,00
€
Štvrtok
-
13.2.2025
Menu zahŕňa predjedlo, výber z dvoch druhov polievky formou bufetu, výber zo štyroch hlavných jedál, šalátový bufet a zákusok z aktuálnej ponuky.
cena /
cena s donáškou
Polievka
Králičí vývar so zeleninou a cestovinou /1/
Brokolicová krémová /1,7/
Hlavné jedlo
1.
150g Bravčové rezančeky s medovo-chilli sweet omáčkou a zemiakovou kašou
8,00
€
2.
150g Filety z morskej šťuky, petržlenové zemiaky /4,7/
8,00
€
3.
300g Tvarohové rezance s hrozienkami a škoricou /1,7/
8,00
€
4.
150g Pomaly varený králik, šalát tabouleh /1/
8,00
€
Piatok
-
14.2.2025
Menu zahŕňa predjedlo, výber z dvoch druhov polievky formou bufetu, výber zo štyroch hlavných jedál, šalátový bufet a zákusok z aktuálnej ponuky.
cena /
cena s donáškou
Polievka
Hovädzí vývar s cestovinou /1/
Cícerová krémová /1,7/
Hlavné jedlo
1.
150g Vyprážané rybacie kúsky, zemiaky s maslom, domáci dresing /1,3,4,7/
8,00
€
2.
150g Španielsky vtáčik rozlietaný s maslovou ryžou /1,3,7/
8,00
€
3.
300g Cícerový šalát so cherry paradajkami a mätou
8,00
€
4.
300g Zemiakové šúľance s karamelizovanými hruškovými kúskami /1,3,7/
8,00
€
Denné menu si treba objednať deň vopred do 12:00 hod. Objednávky prijímame na telefónom čísle : 0902 961 098, alebo e-mailom: ldzacovska@sk.ensanahotels.com
Stravné lístky
Karty
Typ reštaurácie
Hotelová reštaurácia
Typ kuchyne
Slovenská kuchyňa
Pre rodiny a deti
Služby
Vybavenie interiér a exteriér
Parkovanie v okolí
Odoberať denné menu pre reštauráciu:
Reštaurácia Hotel Vietoris
Ak chcete pravidelne dostávať denné menu, zadajte prosím Vašu emailovú adresu a prihláste sa k odberu.
Zoznam alergénov
Obilniny obsahujúce lepok ( t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich.
Kôrovce a výrobky z nich.
Vajcia a výrobky z nich.
Ryby a výrobky z nich.
Arašidy a výrobky z nich.
Sójové zrná a výrobky z nich.
Mlieko a výrobky z neho.
Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
Zeler a výrobky z neho.
Horčica a výrobky z nej.
Sezamové semená a výrobky z nich.
Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2.